Pushymums.dk

  • dig selv samt din baby i barnevogn eller klapvogn
  • sports- eller fritidst?j
  • et par gode sko
  • liggeunderlag
  • en flaske vand
  • en portion godt hum?rFind os p? FacebookBørsen torsdag d. 26. marts 2009

"Motion i parker og skove hitter for nybagte forældre - træning med barnevogn på vej"
 
"I England er udendørs træning med barnevogne blevet et hit. Nu kommer dillen til København.
 
Når lille Emma havde ondt i maven, kunne Lise Brøndum Andersen ikke tage til træning og genvinde sin krop efter fødslen. For som kolikbarn skulle Emma konstant trøstes, og så synes hun bestemt ikke, det var sjovt at ligge i en lift ved siden af en cyklende eller hoppende mor i det lokale fitnesscenter. Til stor frustration for Lise Brøndum Andersen, der længtes efter bevægelse og at få sin gamle krop igen. Samtidig havde hun ondt i ryggen af konstant at bære rundt på Emma, og da hun netop var flyttet med sin mand til London og ikke havde et netværk – ej heller en mødregruppe – var det en hård og til tider lidt ensom omgang at være på barsel. Indtil hun en dag fik øjnene op for det engelske koncept Pushy Mothers. Et koncept, der både fungerede som et uformelt netværk af ligesindede mødre og fædre og som udendørs træning.
 
»At mødes med de andre til træning i Londons parker blev mit faste holdepunkt under min barsel. Halvdelen af det var netværk, og den anden halvdel var træningen og den friske luft. Og Emma sov i barnevognen imens,« fortæller Lise Brøndum Andersen, der i dag er bosat i København, men ikke helt kan lægge Pushy Mothers bag sig. Derfor starter hun nu konceptet op som den første herhjemme og håber at kunne leve af forretningsidéen.
 
Træningen består af lange gåture i rask tempo kombineret med styrkeøvelser for kroppen med elastikker og håndvægte. Som tidligere underviser i bl.a. aerobic og spinning vil Lise Brøndum Andersen selv stå for undervisningen af de første hold.
 
Det til tider utilregnelige danske vejr regner hun dog ikke med bliver en hindring.